Kawan-kawan wawa !

Sunday, 23 September 2012

" Jom tingkatkan followers sampai lebam "

Hai semua ! Harinih wawa nak join satu segmen dari merepek gila. Ok, wawa tau yang memang name die merepek, tapi wawa sendiri tak tahu ape name empunye blog tu sendiri. Die tak mau gitau lah tu. Huhu.
Kk, bende tu, tak cite pon tak pe. Memangdangkan follower wawa ni sikit dan macam tu jer, memang wawa tak puas hati. Puas blogwalking, dan akhirnya jumpe jugak satu segmen iaitu tingkatkan follower sampai lebam. Haa !! Lebam der. Loookkk lookk !! Haha..
Mangsa tag ? Tak da arr. Tapi wa mau tag dekat semua pembaca blog wa. Wawa harap korang boleh join segmen ni dan turut memeriahkan segmen ni lagi. Jom lah follow blog wawa !! Sian wawa, dah lame dah berblogging, tapi blog macam itu jer, follower pon entah kemane, selamat wa jumpe segmen ni

Follower wawa sekarang 60 !!
Kk, tak mau banyak cakap, satu je wa nak cakap, wa mau korang follow blog wa *tak pakse* tapi, wa lagi suke sebab boleh tambah kenalan kan ?? Boleh bace ape yang korang post. Dan insya-Allah, kalau wa ade mase, wa follow balek  korang, wookeeyy tak ?? Baru adil, kann ?????
Hehe. k lah, wa nak chau dulu, wassalam =)

46 comments:

  1. Okay done adik ! :D . Jemput blogwalking di blog peserta lain yaw untuk tingkatkan follower .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay kak ! Insya-Allah saye akan blogwalking :)

      Delete
  2. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks akk.. Kite dh follow blog akk !

      Delete
  3. dari segmen yang sama :)

    http://www.munviolettaxious.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    mun dah follow awk , #68 :)

    jemput singgah blog mun ye .

    ReplyDelete
  4. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  5. Hye. Dari segmen yag sama. Done follow awak. Awak follow kita balik tau tau tau?

    http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  6. Salam kenal..dari segmen sama.. dah follow kamu..
    jemput follow saya pula ye (^__^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segman-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..sy dah follow awak balek !!^^

      Delete
  7. singgah sini sambil follow

    Jum follow saya sekali

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanx awak :* wawa dah follow balek !^^

      Delete
  8. done fulo,drp segmen yang sama

    http://elymirsada.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow...jauhnye melayang..huhu..kk, done follow you too

      Delete
  10. Datang dari segmen yang sama . Sudi2lah singgah dan follow :) http://blogsigadismanja.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  11. Bertandang ke sini di malam hari`
    Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. sy pollow dr blog merepekGILA....hit me back yaww

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  13. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay ! Dah follow blog awkk !

      InsyaAllah saye joinnnnnnn !

      Delete
  14. Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (saye memang merepekGila)xD
    *done follow awak^^

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  15. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  16. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. as-salam..
    datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  18. Salam, singgah sini dan follow juga. :)


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay ! Safayefe dahfah follow awk jugak !

      Delete
  19. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ofokefe ! Dahfah follow akak a.k.a awk !

      Delete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. hai..datang dari segmen yang sama..done follow..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  24. done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. singgah cni & follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Hye..
    Dari segmen yg sme...
    Done follow u ^^
    Vsit my blog ea ^^
    klu sudi follow la skli hehehe

    ReplyDelete