Kawan-kawan wawa !

Sunday, 17 June 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera




Harinih wawa nak join satu segmen yang menarik lagi tertarik. Wawa tau pasal segmen ni pon daripada kawan blogger wawa, iaitu Ain..die adalah reffeal bagi wawa. Thanks ain coz ajak wawa join..kalau tak, wawa tak akan join sebab wawa tak tau pon bahawa adanye segmen ni =)

Mangsa tag untuk segmen nih tak adalah, hehe..okay, tu je kot, hope sangat menang segmen nih =)

MaRi KiTa JoIn =D
BeSt TaU SeGmEn Ni..HeHe..=D

TaTa =]

5 comments:

  1. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  2. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama .
    Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama. gudluck utk segmen tu ye :)
    -http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/06/4-segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
    salam ukhwah fillah..

    ReplyDelete