Kawan-kawan wawa !

Wednesday, 6 June 2012

Segmen : Heyy ! Aku blogger





Selamat malam semua. Kali nih , wawa nak join satu segmen yang menarik. Wawa tau pasal segmen  ni pon daripada kawan ain sendiri , iaitu Ain .. Okay,akak lilyy ade tanye 5 soalan dan wawa wajib jawab,jom tengok soalan dan jawapan dari wawa. ^^

# 1 > Kenapa aku jadi blogger ?

# J > Wawa jadi blogger kerana bile wawa dah ade blog , wawa boleh kenal dengan semua ahli-ahli blogger yang lain dan juga boleh merapatkan hubungan sesama ahli blogger lain. =]

********************************************************

# 2 > Haruskan nama ini diletakkan pada header ?

# J > Harus ! Kerana ianye membuktikan bahawa header tu adalah 100& milik kita dan orang lain juga tak boleh curik header tersebut. =]

********************************************************
# 3 > Patut ke macam ni corak pada header aku ?

# J > Haha..memanglah patut. Setiap header,mesti ade corak dan corak yang ada pada header wawa , memang lah patot diletakkan supaya kelihatan lebih cantik dan menarik minat pengunjung untuk datang ke blog. =]

********************************************************

# 4 >  Kenape banner aku comel ?

# J  > Maaf kak lilly,saye tak ade banner,sorry ye.

********************************************************
# 5 > Kenape aku follow blogger lain ?

# J  > Sebab nye,ianye memudahkan wawa untuk lepak,bace entri terbaru oleh mereka, dan banyak lagi.

Hehe..tamat ~ Okaylah,tu jelah..hope menang..k bai ~ ^^




3 comments:

  1. anda menang > http://thestoryyoflilyy.blogspot.com/2012/07/pemenang-segmen-lilyy-11-30.html

    ReplyDelete